Sandra

23Tien | Marketing & Vormgeving

De drijvende kracht achter 23Tien is Sandra Koster. Zij is sinds 2008 actief met het bedrijf. Vanuit haar studio in het Zeeuwse Wolphaartsdijk creëert ze de meest uiteenlopende communicatiemiddelen.

Achtergrond

Creatief bezig zijn is de rode draad door mijn leven, noem het passie. Al vanaf jongs af aan heb ik een potlood in mijn handen. Inmiddels heb ik deze ingeruild voor een grafische tekenpen en op zijn tijd penselen. Kennis heb ik gehaald uit de verschillende opleidingen en door de jarenlange werkervaring. Inspiratie haal ik overal uit, het zijn de kleine dingen die het doen.

Creatie

Van potlood tot penseel, van ontwikkeling tot uitwerking. Het proces van niets naar iets vind ik prachtig. Zelfstandig, maar vooral samen. Mijn missie is om mijn creativiteit in te zetten zodat ik mensen help en een glimlach op hun gezichten tover. Gezamenlijk creëren we een goed concept. Wilt u meer weten? Stuur een bericht.

Specialismen & educatie:

◆ Digital marketing
◆ Vormgeving
◆ Illustraties
◆ Dtp

◆ Gediplomeerd digital marketeer (RDM)
◆ Gediplomeerd vormgever reclame, presentatie & communicatie

In het kort

◆ Creatief vermogen
◆ Gevoel voor kleur en vormgeving
◆ Veelzijdigheid
◆ Creativiteit
◆ Vasthoudendheid
◆ Zelfontwikkeling
◆ Prestatiemotivatie
◆ Resultaat gericht

 


Ervaringen

Afgelopen seizoen hebben wij als bestuur van de Highlandgames By The Sea Sandra gevraagd om voor ons de multimedia te verzorgen. Toen wij de vraag aan Sandra stelde hadden we al een Facebook pagina waar we onze wedstrijd promoten echter zat hier niet echt een eenduidige lijn in. De wens was om ook een website te hebben om zo meer informatie te kunnen verstrekken en voor vastlegging van foto`s e.d. Sandra heeft tijdens een bestuursvergadering haar idee gepresenteerd om voor ons de multimedia op te pakken en tevens een nieuwe website te bouwen. Toen wij als bestuur overtuigd waren hebben we de opdracht aan Sandra gegeven. Wij zijn zeer tevreden over de nieuwe website en het beheer en ideeën van Sandra. We hebben nu een nog duidelijkere uitstraling doormiddel van de consistentie in de berichten en uitingen. Sandra nam ook de moeite om zelf film en beeldmateriaal te maken welke ze gebruikte in de berichtgevingen en mede voor het bouwen en onderhouden van de website, erg creatief en steeds weer iets nieuws of iets wat op dat moment trending was. Voor het komende seizoen hebben wij onze samenwerking voortgezet en zijn erg benieuwd met welke creatieve, grappige en actuele post Sandra op de proppen komt.

Richard van Eijkeren

Sandra heeft de huisstijl en webshop Leuntje.com voor mij gemaakt, zeer creatieve dame die snel ziet wat de klant wil. Ze heeft ook de tekening van Leuntje.com gemaakt en ook deze is geweldig, kortom een echte aanbeveling namens Capello bv.

Johan Capello

“Wat ons betreft is de samenwerking gewoon uitstekend te noemen. Onze wensen en eisen zijn netjes verwerkt en uiteindelijk hebben we een mooi website waarmee we voor de dag kunnen komen. Nieuwe evenementen en daarop volgende wijzigingen werden tijdig en correct verwerkt, dus vanaf onze zijde geen kritiek.”.

Adri Dierkx

Benieuwd naar de mogelijkheden?