Actiematige en adviserende marketing

Vormgeving, ontwikkeling en strategie, dat is wat 23Tien u aanbiedt. Ontplooi uw huidige digital marketing of ontwikkel nieuwe marketing strategieën. Heldere, krachtige en persoonlijke communicatie. In een online marketing plan gaan we aan de slag met uw vraagstelling, bepalen we doelen en richten we ons op de kanalen die voor uw bedrijf van toepassing zijn. Met als einddoel een creatief en origineel plan waarmee uw doelen en doelgroep worden bereikt.

Marketing toepassingen:

  • Optimalisatie website
  • E-mailmarketing
  • Social Media marketing
  • Contentmarketing
  • Zoekmachine marketing

Social media

Social media is bij uitstek de meest geschikte manier om uw naamsbekendheid te vergroten. Weet u niet waar te beginnen of loopt u tegen een obstakel aan? Met gericht advies kunt u snel aan de slag.

Wilt u zich liever focussen op uw eigen werkzaamheden? 23Tien neemt uw zorgen omtrent social media uit handen door de uitvoer op zich te nemen. We zorgen voor een optimale combinatie van inhoud, frequentie en kanaal.

E-mail marketing

De klanten vinden de weg naar uw bedrijf. Ze kopen uw artikelen of maken gebruik van uw diensten. Deze klant is ontzettend waardevol! Zorg dat ze op de hoogte blijven van uw producten, diensten en het bedrijf. E-mail marketing is hiervoor zeer geschikt.

Met de module e-mailmarketing zorgt 23Tien voor een goede opbouw van uw adressenbestand en gaat aan de slag om meer omzet te creëren via de inbox van uw klant.

Content strategie

Wat is het doel dat u wilt bereiken met de teksten binnen uw website, social media, vormgeving en e-mailmarketing? U wilt informeren, verkopen, naamsbekendheid opbouwen en offerte aanvragen ontvangen.

Met de content strategie zorgt 23Tien, samen met een team van copywriters, ervoor dat met passende woorden de juiste snaren van uw doelgroep worden geraakt.

Optimalisatie website

Uw website staat al enige tijd online maar u heeft geen idee hoeveel bezoekers de weg naar uw pagina's weten te vinden. De offerte aanvragen / verkopen blijven uit en u twijfelt of de website nog voldoet aan de huidige eisen. 23Tien bespreekt uw wensen en problemen. Scant uw website en geeft advies.

Zoekmachine marketing

Zoekmachine marketing bestaat uit SEO en SEA. Hiermee zorgt u voor een zo hoog mogelijk score in de zoekresultaten. Dit bereikt u door juiste structuren en teksten in de website en advertenties. Vraag 23Tien naar de mogelijkheden.

Samen sparren?

Ondernemer of particulier?

Het begint allemaal met een idee. Het idee om te starten, hetzij met een onderneming of met de communicatie naar potentiële klanten. 23Tien helpt u graag om uw ideeën te realiseren.

Wij bieden startende ondernemers de volgende mogelijkheden:

Loopt u als gevestigde ondernemer tegen een obstakel aan? Door middel van jarenlange ervaring in diverse marketing functies kan Sandra, u op zowel technisch als strategisch vlak adviseren. We duiken in de krachten, zwaktes, bedreigingen en mogelijkheden zodat er een goed doordacht plan op tafel komt waarmee u direct aan de slag kan.

Wij bieden gevestigde ondernemers de volgende mogelijkheden:

Ook particulieren zijn welkom. Zo ontwikkelt 23Tien graag uw eigen trouwhuisstijl of een gepersonaliseerde uitnodiging.

Wij bieden particulieren de volgende mogelijkheden: