Ervaringen met 23Tien

Omdat ik vind dat de opdrachtgevers u het beste kunnen vertellen hoe zij de samenwerking hebben ervaren vragen wij na iedere opdracht feedback. Deze deel ik graag met u.

Afgelopen seizoen hebben wij als bestuur van de Highlandgames By The Sea Sandra gevraagd om voor ons de multimedia te verzorgen. Toen wij de vraag aan Sandra stelde hadden we al een Facebook pagina waar we onze wedstrijd promoten echter zat hier niet echt een eenduidige lijn in. De wens was om ook een website te hebben om zo meer informatie te kunnen verstrekken en voor vastlegging van foto`s e.d. Sandra heeft tijdens een bestuursvergadering haar idee gepresenteerd om voor ons de multimedia op te pakken en tevens een nieuwe website te bouwen. Toen wij als bestuur overtuigd waren hebben we de opdracht aan Sandra gegeven. Wij zijn zeer tevreden over de nieuwe website en het beheer en ideeën van Sandra. We hebben nu een nog duidelijkere uitstraling doormiddel van de consistentie in de berichten en uitingen. Sandra nam ook de moeite om zelf film en beeldmateriaal te maken welke ze gebruikte in de berichtgevingen en mede voor het bouwen en onderhouden van de website, erg creatief en steeds weer iets nieuws of iets wat op dat moment trending was. Voor het komende seizoen hebben wij onze samenwerking voortgezet en zijn erg benieuwd met welke creatieve, grappige en actuele post Sandra op de proppen komt.

Highland Games By The Sea

Sandra heeft de huisstijl en webshop Leuntje.com voor mij gemaakt, zeer creatieve dame die snel ziet wat de klant wil. Ze heeft ook de tekening van Leuntje.com gemaakt en ook deze is geweldig, kortom een echte aanbeveling namens Capello bv.

Capello Textiles, Print, Sign & Design

“Wat ons betreft is de samenwerking gewoon uitstekend te noemen. Onze wensen en eisen zijn netjes verwerkt en uiteindelijk hebben we een mooi website waarmee we voor de dag kunnen komen. Nieuwe evenementen en daarop volgende wijzigingen werden tijdig en correct verwerkt, dus vanaf onze zijde geen kritiek.”.

Personeelsvereniging TyWrap Actemium

“Wij werken inmiddels al een paar jaar samen met 23Tien. De persoonlijke en professionele houding, het meedenken, de originele ideeën en de goede aanpakis wat ons zo bevalt aan 23Tien. Niets is te gek, alles kan bij 23Tien”.

Patrona

Met 23Tien heb ik prettig samengewerkt. Mijn logo en visitekaartje zijn in goede samenwerking tot stand gekomen, waarbij er goed geluisterd werd naar mijn wensen. De website is nog in ontwikkeling, maar ik twijfel er niet aan dat die er straks ook volledig naar wens uitziet en naar behoren functioneert!

Lacuna Tekstproducties

“Onze ervaring met 23Tien is erg goed. Super mooi schilderij heb je voor ons gemaakt. Je wist precies wat we wilden hebben en heb het erg goed ingevuld. Wij hebben zeker geen klachten en aan de prijs lag het al helemaal niet. Ik zou zeggen voor iedereen die een apart en uniek schilderij of dergelijks wil moet je hier weten. Super bedankt nog van ons!”.

“Sandra is een creatieve aanpakker die zich snel en zelfstandig nieuwe werkzaamheden eigen maakt. Binnen een team zoekt ze haar eigen plaats en kan vanuit daar goed met verschillende disciplines in multidisciplinaire teams samenwerken.”.

DELTA NV Teamlead Design & Delivery

“Sandra heeft ruim anderhalf jaar via Start People bij DELTA gewerkt. Dit naar volle tevredenheid van onze opdrachtgever. Wij hebben Sandra leren kennen als een betrouwbare en loyale medewerker.”.

Account Intercedent bij Start People

“Sandra is een leuke, enthousiaste collega met veel kennis en inzicht over vormgeving en e-mailmarketing. Zij is in staat om onder druk kwalitatief goed werk op te leveren en de juiste prioriteiten te stellen.”.

DELTA Kennisbeheerder

“Sandra is een creatieve geest die veel dingen tegelijk kan. Een prettige collega waar je op kan bouwen en die haar beloftes nakomt.”.

Delta FO

“Sandra weet precies het goede uit een project te halen, waar Grafische expertise gevraagd wordt. Een absolute kei met veel kennis en doorzettingsvermogen waar je altijd van op aan kunt”

SEA Medewerker at Conrad Electronic Benelux BV

“The one thing that Sandra really excels in is listening to the wishes of the (internal) customer. She is able to translate the sometimes conflicting views into a design that is in line with the corporate brand guidelines, does meet the creative demands from the original ideas, and attracts the online consumers’ attention.”

Marketing & Communicatie Manager, Conrad Electronic Benelux BV

“Sandra is een enthousiaste, ondernemende en leergierige grafisch vormgeefster. Tijdens mijn werkperiode bij Conrad, heeft Sandra veel en vaak banners, headers, afbeeldingen etc. etc. samengesteld, t.b.v. de marketing uitingen van Conrad. Ze heeft een goede kijk op hoe werk aan te pakken, is creatief, en staat open voor andere interpretaties. Hierdoor wordt zowel gedacht aan wat voor opdrachtgevers belangrijk is, als mede aan wat klanten zien willen en moeten. Naast haar capaciteiten op werk gebied, is ze een erg fijne collega geweest om mee samen te werken.”

Assistent Category Manager, Conrad Electronic Benelux BV

“Ik heb Sandra leren kennen als een prettige, leergierige en gedreven collega. Buiten de vaardigheden die ze al heeft wil zij steeds meer leren. Zo ook over kleurmanagement. Pakt alles aan en in goed overleg met de klant komt er altijd iets moois uit. Ga zo door!”.

Studio directeur, ZieZo. Eigenaar Interlitho.

“Sandra is een vormgever die heel zorgvuldig te werk gaat. Eerst inventariseren. Daarbij worden de juiste vragen gesteld zodat bij elk project dat ze aanpakt meteen de diepte in gewerkt kan worden. En heel goed aan haar is dat ze nooit stil staat. Ze blijft zich constant aanpassen aan de wensen van haar klanten en het grafisch vak.”

Grafisch vormgever / creatief DTPer, ZieZo

“Sandra is een prettige collega om mee samen te werken. Ze denkt altijd mee en kijkt naar mogelijkheden. Daarnaast is ze creatief en staat ze open voor ideeën van anderen!”.

DELTA

Geef uw mening

Als ondernemer is 23Tien altijd nieuwsgierig naar uw reactie over de projecten en de samenwerking. Maar niet alleen vanuit het ondernemers oogpunt zijn we nieuwsgierig wat uw ervaring is met 23Tien. Uw reactie is ook het middel om bezoekers van deze website op weg te helpen. Zij kunnen lezen wat u ervaren heeft. Wat zijn de pluspunten en wat zijn de minpunten? Wat vindt u van de nazorg en hoe zijn de reacties op het afgeleverde werk geweest van uw (potentiële) klanten/opdrachtgevers?

Wilt u mij helpen een duidelijk beeld te creëren over het bedrijf? Geef uw reactie via onderstaand formulier en zo spoedig mogelijk plaatsen wij uw review op deze website.