Met vormgeving prikkelt u uw doelgroep

Grafische vormgeving is meer dan alleen een illustratie. Met creatieve vormgeving verkoopt uw diensten en producten precies aan het juiste publiek. Dit doen we door te kiezen voor bepaalde kleuren, foto's en teksten. 23Tien werkt voor starters en gevestigde ondernemers.

Uw eerste stap als starter

U heeft een duidelijk doel voor ogen, uw bedrijfsnaam bedacht, de teksten geschreven en foto's geschoten maar geen idee hoe dit samen te brengen? 23Tien gaat voor u aan de slag en zorgt ervoor dat uw grafische vormgeving aansluit bij uw wensen. 

De stap naar realisatie is begonnen. Het logo is ontwikkeld, we hebben gespeeld met vormen en kleuren en ook uw ijzersterke huisstijl is gereed! En nu? Gaat u de weg op met flyers, brochures en posters? 23Tien verzorgd al uw drukwerk. Ik geef mijn Zeeuwse huisdrukker de opdracht door en binnen een paar werkdagen heeft u het communicatiemiddel in handen!

En online?

Een logo en een huisstijl is de eerste stap maar in dit digitale tijdperk kunnen we niet meer zonder een website en social media. Altijd online zichtbaar met de boodschap die u wilt overbrengen. Van een simpele pagina tot een zeer uitgebreide website, 23Tien realiseert het. Geen moeilijke systemen die u niet zelf kunt aanpassen. Nee, ik werk met WordPress. Eén van de meest gebruikte systemen ter wereld. Na een duidelijke uitleg kunt u zelf uw website bijhouden. Wilt u liever dat ik dit voor u regel? Dat kan ook. Neem snel contact op voor de mogelijkheden

Toepassing van grafische vormgeving 

  • Logo
  • Visitekaartje
  • Briefpapier
  • Flyer
  • Poster
  • Brochure
  • Website
  • Social media

Gevestigde ondernemers die wel wat extra hulp kunnen gebruiken

Als gevestigde ondernemer kunt u meerdere kanten op. Of u bent helemaal tevreden met uw huidige uitstraling of u bent toe aan iets nieuws. In beide gevallen kunnen we u helpen.

Verouderde huisstijl

Uw huisstijl en website zijn al jaar en dag hetzelfde. Eigenlijk past het niet meer bij uw huidige kernwaarden en uw gevoel. Tijd voor vernieuwing! Na een persoonlijk gesprek kijken we wat uw huidige uitstraling oproept en welke weg u in wilt gaan. We zorgen voor een logo en huisstijl die bij u en uw bedrijf past. Zo spreekt u ook weer de juiste doelgroep aan. Vanzelfsprekend kunnen we de nieuwe huisstijl doortrekken in uw drukwerk en webdesign.

Extra mankracht

Loopt u als gevestigde ondernemer tegen een obstakel aan? U heeft drukwerk nodig en de website is hopeloos verouderd.. U heeft geen vormgever in uw team of u komt eigenlijk een man te kort. Geen probleem, het is mogelijk om 23Tien in te schakelen op de momenten dat u het nodig heeft. Periodiek maar ook voor lange termijn. Vertel mij uw wensen en we gaan voor u aan de slag.